måndag 11 oktober 2010

Dags för en uppdatering

Jaha, bloggen har blivit lite bortglömd men jag tänkte att jag ska ta ett nytag nu. Har en hel hög med anledningar till varför, ingen ork, ingen lust, ingen tid, ingen kreativitet eller motivation. Sedan att man har en liten tulta som tar en del tid av en är också en anledning. Hon har nu blivit 6 månader och nu sitter hon vid köksbordet och äter gröt på morgonen. Shit va tiden går fort!

I övrigt har vi köpt hus i Lugnvik, flyttade in 1 oktober och det är underbart. Vi trivs så himla bra alla tre, trodde att Fanny skulle vara orolig de första nätterna och inte kunna sova men från första dagen har hon sovit precis som tidigare. Hon somnar någon gång mellan 20-22 och vaknar någon gång mellan 8-9 på morgonen. Helt fantastiskt med spädbarn, man får sova så mycket =)´

Idag har vi för första gången varit ensamma i huset, Lars semester är över så han har jobbat idag. Jag och Fanny har tagit reda på tvätt, monterat en byrå och nu är det bakning som gäller (sitter här och uppdaterar bloggen när degen jäser).

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera framöver, eventuellt kommer det också lite bilder från huset. Den som väntar får se! =)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar