måndag 23 mars 2009

Uppdatering av helgen...

Vad har det tagit åt mig? Den här helgen blev en tvådagars och jag kände mig inte ens sliten på söndagen... Otroligt! Nedan kommer en redogörelse av partyhelgen.

Fredag... Jag och Sandra tog som vanligt långlunch vilket gjorde att eftermiddagen blev otroligt stressig och jag hann inte med allt jag hade tänkt utföra. Så likt mig att det är skrämmande! Att jag aldrig kan lära mig... Körde iaf som en biltjuv hem från jobbet vid kvart i fem, drog en raggardusch och smekte på ögonlocken lite skimrande ögonskugga. Yeah! Dags för beforebasket på Plaza. Sandra hämtade upp mig och tur var väl det så sen som jag var. Vi hittade vårt middagssällskap, Lotta & Anna, på Plaza och slängde i oss middagen och två glas vin på loppet av 45 minuter ( något för kort tid för två fredagströtta brudar som oss). Vi var redan kvart över sex snurriga i kupan. På basketmatchen skrek vi så att huvudet och halsen värkte. Vi skrattade en del åt vad vi trodde hette Jämtland Cowgirls (se bild till höger). Efter matchen bestämde vi oss för att ta en afterbasket också. Vi begav oss till Dalwinnie... Där blev vi kvar ett tag och några fler vinklunkar for genom min torra gom och hals. Jag hade inte en känsla av trötthet. Lotta och Anna gick hem och när sen Sandra också gick hem drack jag upp världens godaste mjölkdrink i sällskap med Danne, Krille & Junsten. Vi avslutade kvällen med en cola till tonerna av Värsta Schalgern. Kom hem och upptäckte att Lars blivit årets herrsenior i IFK. Grattis vännen!
Vaknade tidigt på lördagsmorgonen och käkade frukost, löste krysset och sen gick jag ut i det härliga vårvädret. Lite bilder från dagen...


Lördagskvällen tillbringade jag den första delen med Sandra framför TV:n för att se Robinson. Blev äcklad av all lera och gyttja som de stackars deltagarna bodde i. Usch och fy!

Lars var på Olles och kollade på fotboll med Jocke mfl.

När Robinson var slut begav vi oss, efter att ha tömt ett varsitt glas med vin, ner på stan. Sandra halkade runt i klackisar. Vi gick förbi hemma hos henne och lämnade av lite grejer, där var det fest. Jocke hade hela basketlaget i vardagsrummet... De är ju sååå långa! Dalwinnie blev vårt första stopp och sen Brunkullan. Träffade på Malin & Maja med Co och surrade med dem och skrattade en massa. Sedan gick vi på Plaza och jag öste med Hoffa & Ante.
Vid halv två ringde jag Lars och frågade om vi inte skulle käka lite nattamat.
Jag, Hoffa och Lars gick på Sibylla och sedan dök Ante upp. Han fick en knäpp och stoppade huvudet ner i en mugg med fanta, vi fattade ingenting men när han sen satte sig såg vi att hans promillehalt var "out of control".
Tog kortet här till höger på honom efteråt.
Vilket avslut på kvällen....

Söndagen ägnades åt en lång sovmorgon, en lååång promenad och sedan skidskytte på tv och en värdelös fotbollsmatch på Jämtkraft arena. Jag var nära att frysa ihjäl.

Somnade framför tv:n och kollade sen på Beck.
SKÖÖNHELG!

5 kommentarer:

 1. Haha, synd bara att herrsenior låter så jääääla gammalt!! Men gratta från mig!
  Jädrar vilket partydjur det blivit av dig då! Gör visst susen att gifta sig? Rädd för 'mysiga hemmakvällar'?

  SvaraRadera
 2. Mysiga hemmakvällarna hinner vi med... Orkar väl bara ett par helger till... Sen är man slutt!
  Men nu vill jag åka ner till dig och hälsa på!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Kom på en sak. Vi är ju ett curlinglag. Skulle det kunna göra mig till Anna Skipper??

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha ha... fan va du är fyndig!

  SvaraRadera